Man var frisk, sen blev man sjuk.

Mycket händer under en vecka, jag klipper håret, jag blir blond igen, jag tar en massa blodprov (min migrändoktor tror att migränen beror på något i blodet...) och sen blir man sjuk!
Det blonda resultatet blev bra för att gå från brunett till blondin. Blev INTE morotsfärgat!

Just nu tror jag Ellie, Anna & Elin är påväg / är i Karlskoga - ha kul!

Internet har äntligen kommit tillbaka och min egna dator har äntligen börjat funka, men bildanalysen som skulle varit inne för 2 veckor sen är borta! Alla sidor förgäves... Får väl börja på en ny bildanalys av Olympia.

Anyway bara 1 vecka kvar tills jag åker till Karlstad och träffar Emma & ser Neverstore. Ska bli sjukt trevligt!
Mission online har redan kommit upp på streetteamet (Neverstore) och jag promotar Neverstore ganska ofta här på bloggen. Även myspace, twitter och facebook slinker med! Snart kommer väl Mission Street Stockholm upp ;)

Ha det bra! Nu ska jag plugga...

Bild på Neverstore
m

In rose garden..

Slutade tidigt idag, så jag och Agnes fikade lite på 7 Eleven.
Efter det blev jag så sjukt trött så jag ska nog ha hemmakväll och kolla på film.
För tilfället snackar jag med en norsk, en dansk och en svensk ;) Sociala människor.
Imorgon kommer jag träffa översociala (eller kanske inte så sociala?) Anna, Ellie & Elin.
Fun, fun and more fun!
aee
Ingen bra bild på tjejerna men whatever. Glada innan förhandslyssning!

Anyway nu ska jag snart äta och sen ska jag kolla film!

Vi hörs! /Therese

Dagens låt: Rose Garden - Nick Jonas & the Administration
Fick hela albumet igår av A.J & Sarah <3


Update!

Sitter hemma och pluggar. Mår dåligt idag igen. Känns inte särskilt bra.
Jag pluggar inför NO provet på fredag, jag har hyfsad koll men jag kommer få panik eftersom det bara är en 40 minuters (?) lektion. För lite tid för ett sånt stor prov om nervsystemet, hjärnan etc.
Just nu dunkar Jimmy Eat World i högtalarna och jag pluggar på, sen ska jag plugga SO och då får väl Lady Gaga eller Neverstore dunka i högtalarna. Föressten så har jag lärt mig spela Waiting av Neverstore på min gitarr, känner mig lite stolt.
Just för tillfället finns det 3 olika biljetter på kylskåpet här hemma. Resa till Karlstad T&R, Neverstore konserten 4 mars & 30 Seconds To Mars konserten den 10 mars. Ser framemot!

Nu ska jag plugga vidare... Ses bloggen!

jacob
Bild på Jacob ur Waiting videon.

Sjukling med förhoppningar!

Haha, ja nu var det igång igen. Så fort vinterkräksjukan kommer till stan blir jag drabbad. Jag var nästan beredd på det. Men jag hatar kräksjukan eftersom jag inte kan/har fobi för att kräkas. Nu ska jag C-vitamin bomba mig så jag blir frisk. Men det sämsta är att man inte kan käka för då spyr man eller mår sjukt illa.
vitamin
Kusin Vitamin ;)

Anyway snackade med Evelina från Falun igår och vi i Stockholm har typ 22 grader varmare än dom, haha. Och hennes pojkvän som bor i ett annat land tycker det är kallt med 11 plusgrader som hans land har på natten. Liksom I would die to live in 11 plusgrader för tillfället. Jag har också kommit på att min kropp inte mår bra av vargakölden i detta land, ska nog flytta till Singapore eller nåt där det är 28 grader varmt idag. Oh looking forward to move somewhere else than here.

Jag vet att jag skriver på engelska men jag har blivit beroende sen jag började med Twitter. Liksom har man followers från andra länder (bla England, Nederländerna/Holland, USA, Italien, Canada etc) måste man skriva på engelska så dom förstår :) Bara när jag snackar med vissa svenskar så skriver jag på svenska men mestadels på engelska. Love english you know ;) Det är ju faktiskt ganska bra för då övar man och "vidgar" sina språkvyer.
Hahaa Emma fick stå ut med mig på MSN igår för jag glömde bort svenskan och skrev på engelska hehe. Puss på dig gumman för att du orkade med mig!
twitter
Nu har jag faktiskt flera datum att se framemot, lite Neverstore datum, att åka till Karlstad, att se 30 seconds to mars, resa till Grekland och massa annat.
4mars
haha en kalender, typ förra årets ;)
m
The boys några gånger iår (Neverstore). Från vänster: Erik Lantz (trummor), Jacob Widén (sång/gitarr) & Oscar Kempe (bas & bakgrundssång) Bild tagen på förhandslyssningen den 14 januari 2009.
30
30 Seconds To Mars med Axel och kanske några andra.
karlstad
26/2-28/2 Karlstad!
grekland
Ganska långt dit, men den 16/5 - 23/5 GREKLAND prao :)

RSS 2.0